بسم تعالي

وقتي فردي فوت ميکند تمام مال و اموال او بين فرزندانش تقسيم ميشود که به آن مال و اموال {ارث} و به کساني که از اين مال و اموال سهم ميبرند {وارث} ميگويند.
امروزه يکي از مهمترين علت هاي بحث و جدال بين خانواده ها همين تقسيم ارث مي باشد که گاه خانواده را تا دادگاه ميکشد.
وصيت نامه برگه اي است که متوفي در ان مقدار سهم الارث هر فرزندش را تعيين ميکند و معلوم ميکند چه مقدار از ارث به هرکس تعلق ميگيرد.
حتما با واژه ي {محروم شدن از ارث } اشنايي داريد که برخي از والدين زماني که فرزندانشان مرتکب اشتباهي ميشوند آنها را تهديد به محروميت از ارث ميکنند.ولي در واقع اين کار غير قانوني است و هيچ پدر و مادري حق چنين کاري را ندارد.زماني که متوفي وصيت نامه اي را تنظيم نکرده باشد؛وارثين وظيفه دارند به دادگاه مراجعه کرده و در انجا کارشناسان طبق قانون تحرير ترکه ميکنند.
و همچنين زماني که متوفي تمام مال و اموال خودش را در وصيت نامه تقسيم کرده باشد؛طبق قانون فقط يک سوم از اين مال و اموال تقسيم ميشود و باقي را دادگاه طبق قانون تقسيم ميکنند.
چرا که در بعضي وصيت نامه ها مشاهده شده که متوفي تمام ارث خود را وقف موسسات حمايتي و يا فرزندي که به او علاقه بيشتري دارد ميکند و اين کار قانوني نيست.
ارکان ارث عبارت است از:
مورث   وارث    ترکه
البته پيش از تقسيم ترکه ميان ورثه  بايد از ان حقوق ديگري مانند هزينه تکفين و تجهيز ميت ؛ بدهي ها و وصاياي او در ثلث مالش و نيز انچه مخصوص فرزند بزرگتر است خارج شود.
اما براي خيلي ها اين سوال پيش مي ايد که نحوه محاسبه ي ارث تک فرزند چگونه است؟
در جواب بايد گفت که اگر پدر بزرگ و مادر بزرگ فرزند در قيد حيات باشند يک ششم اموال به انها و بقيه اموال به فرزند ميرسد و درصورت درغيد حيات نبودن انها تمام اموال به تک فرزند ميرسد.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Brian قیمت زعفران Leonard mtina Troy تسلا گرافیک Nana Marvin